Met veel plezier nodigen we jullie uit op zondag 25 februari 2018 op ons heerlijk ontbijt en brunch.
We voorzien een ontbijt voor de vroege vogels tussen 8u en 9.30u.  Degenen die het ’s zondags iets rustiger aan doen, kunnen komen genieten van onze brunch tussen 9u30 en 11u30 of tussen 12u en 14u.   Wie niet kan komen eten of liever thuis ontbijt, kan een ontbijt bestellen en zelf komen afhalen in het Ludwinahuis tussen 7.30u en 9.30u
Wie verkiest om te komen ontbijten, wordt verwend met kraakverse pistolets, croissant, brood, lekker beleg en spek met eieren.  Voor onze brunch doen we hier nog andere heerlijke koude en warme gerechten bij, zoals soep, balletjes en kriekjes, pensen, verse appelmoes, quiche, pannenkoeken, fruit, spek met eieren, perzik en tonijn, verse slaatjes… .  We voorzien ook enkele vegetarische schotels.  De prijs voor het ontbijt bedraagt 12 € voor een volwassene en voor een kind vanaf 3 jaar betaal je 6 €.  De prijs voor de brunch voor een volwassene bedraagt  17 €, voor een kind vanaf 3 jaar betaal je  8 €.   Een kop koffie en glas fruitsap is inbegrepen en kinderen jonger dan 3 jaar eten gratis.  Er is kinderopvang voorzien, zodat jullie rustig kunnen eten.
Een afhaalontbijt kost 8 € per persoon. Dit ontbijt bestaat uit een croissant, pistolets, yoghurt, stukje fruit, eitje, fruitsap, smeerkaas, confituur en choco en een verrassing.
De opbrengst van deze zondag zal uiteraard volledig naar de school en de kinderen gaan!
Omdat een brunch een enorme organisatie vergt, doen we ook graag beroep op jullie hulp. Wie graag een handje komt helpen, kan dit ook aangeven in het inschrijvingsformulier. Hartelijk dank hiervoor!
Inschrijven kan tot 16 februari door te klikken op onderstaande link:
Graag tot dan!
De Ouderraad.