ACTIVITEITEN

Onze vergadermomenten in 2019-2020 zijn, telkens om 20u in de school:

-dinsdag 17 september

-donderdag 14 november

-maandag 13 januari

-dinsdag 18 februari

-maandag 20 april

-donderdag 4 juni

Wijnactie november – december

Dit jaar presenteren wij opnieuw een unieke witte en rode wijn: de Château Sinte-Maria!

Deze wijn is niet te verkrijgen in de winkel, maar speciaal gebotteld voor de school. Om te aperitieven bieden we ook dit jaar weer de gekende cava en porto aan. Heb je nog geen inkopen gedaan voor de eindejaarsfeesten of wil je gewoon genieten van een lekker glaasje, dan noteren we uw bestelling met plezier! De school is u alvast dankbaar!
Met de opbrengst van deze verkoop kunnen we als ouderraad de school weer ten volle ondersteunen. Zo hebben we de afgelopen jaren reeds meerdere zaken kunnen realiseren o.a. een nieuw speeltuig, de moestuin, de speeltafels, de speelkoffers, multimediale ondersteuning, …

Je kan de wijn, porto en cava heel eenvoudig bestellen tot woensdag 11 december 2019 via deze link: https://forms.gle/GUas77WaxpoYGe5t8
Voor de wijn is er een gelimiteerde hoeveelheid beschikbaar. Hier geldt de regel wie eerst bestelt en betaalt krijgt voorrang. Voor de cava en porto is er geen limiet.
Uw bestelling zal dan klaar staan voor afhaling op donderdag 19 december van 15.30 u tot 18.30 u op de speelplaats.

De betaling gebeurt per overschrijving ten laatste op 11 december op het rekeningnummer:
BE39 7340 1540 4619 met vermelding: Wijnactie + naam op de welke u de bestelling hebt gedaan.

Hartelijk dank voor uw steun!

Namens de Ouderraad van de Sinte-Mariaschool

Brunch 8 maart

Je kan ons ook bereiken op het volgende e-mailadres: ouderraad@sintemariaschool.be

Like onze facebookpagina ‘Ouderraad Sinte Mariaschool’ en blijf zo op de hoogte van onze activiteiten:

ONZE OUDERRAAD

Anne-Charlotte Peeters

Voorzitter en penningmeester

Mama van Blanche (6) en Malou (4) Kahn

Sofie Verschaeren

Mama van Brent (4) en Jolien Boriau (3)

Veerle Van Nieuwenhove

Katrien Van Zeebroeck

Mama van Flore (1) Stoff

Doelstellingen

De ouderraad bestaat uit een groep geëngageerde ouders die samen de betrokkenheid met onze school voor alle ouders wil verhogen.

We willen samen met onze school, de directie, de leerkrachten, onze school verder uitbouwen tot een leefgemeenschap waar iedereen en vooral onze kinderen zich goed voelen, “thuis” voelen, geborgenheid vinden, waar ieder kind ontplooiingskansen krijgt.

Wij geloven dat wij, als ouders via de ouderraad, door samenwerking met ieder die betrokken is met onze school, kunnen realiseren dat onze school een warme plek is en blijft voor onze kinderen.

De ouderraad draagt haar steentje bij om de ouderbetrokkenheid bij het schoolgebeuren van elk kind te verhogen door:
– ouders te informeren
– ontmoetingsactiviteiten te organiseren
– adviezen te formuleren over die dingen die ons, ouders, en onze kinderen aanbelangen
– ondersteuning te bieden aan de school

We informeren jullie via de schoolwebsite, maar belangrijke data en aankondigingen kunnen jullie ook vinden in de nieuwsbrief.

REALISATIES

Speeltafels voor de kleuters en de lagere school
Parasols voor de kleuterzandbak
Draadloos internet op onze school